ENHU HU
 
 
 

Greenbank Group

A Greenbank Group, melynek székhelye az Egyesült Királyságbeli Derbyshire-ben található, vezető szerepet játszik a nehézipari gépgyártás, például az energia-, szén-, cement-, papír-, üvegipar és az ásványok feldolgozása terén használt termékek és szolgáltatások fejlesztésében és szállításában. Gyártó és irányító létesítményeik az Egyesült Királyságban, a Cseh Köztársaságban, Kínában és Indiában működnek.

A Greenbank a nehéziparnak szállít speciális termékeket és szolgáltatásokat. Fejlesztési, fejlődési és termékfejlesztési stratégiájuk több mint 50 év tapasztalatán és a vevői igények beható ismeretén alapszik.

A vállalatot eredetileg az 1920-as évek elején alapították, mai formájában az 1950-es évek közepe óta működik. Az évek alatt a Greenbank piacvezetővé vált a kopás- és vegyszerálló termékek tervezése, gyártása és alkalmazása terén. Ezeknek a termékeknek a tudatos alkalmazása a világ számos országában segített növelni az ipari üzemi létesítmények élettartamát, ezzel biztosítva nagyobb hatékonyságot és csökkentett állásidőt, mellyel lehetővé vált a kiváló mérnöki munka és megelőző karbantartás minden előnyének és költségtakarékosságának kihasználása.