ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Homogenizálás / Homogenizálási termékek  

Homogenizálási termékek

 

Keverőrendszerek


 

A homogenizáló kimeneténél végrehajtott keverés alapvető fontosságú a szállított termék homogenitása szempontjából. Ha a homogenizáló elosztó csövénél elemző készülékek is fel vannak szerelve, a keverés még lényegesebbé válik, mert ezzel biztosítható a homogenizált termék optimális minősége. A Jiskoot keverőrendszereket a nemzetközi mintavételi szabványok szerint tervezték.
 
A JetMix keverőrendszerben lévő szivattyú a folyadékból kivon egy kis mennyiséget, majd azt nagysebességű sugár formájában visszajuttatja a csővezetékbe.

A JetMixnél nincs nyomásesés és alkalmas olyan homogenizálókhoz is, melyeknél elfogadhatatlan a statikus keverőkben normálisan kialakuló nyomásesés. A JetMix rendszer szivattyúzott megkerülő vezetékét online elemzők, például denzitométerek beszereléséhez is fel lehet használni, így elkerülhető, hogy a homogenizáló elosztó csövébe eszközt kelljen telepíteni.


 

Elemzők

 

 
A minőségbiztosításhoz online elemzők állnak rendelkezésre. A Jiskoot számos gyártóval tart fenn műszaki együttműködést, így minden homogenizálási alkalmazáshoz a legjobb elemzőt tudja kínálni.

A folyamatba épített homogenizálók minőségoptimalizálásának alapvető eleme a pontos viszkozitásmérés. A Jiskoot és a legfontosabb gyártók közötti kooperáció garantálja, hogy a mérőérzékelők helyes beszerelése és kalibrálása bármilyen alkalmazásnál optimalizálja a teljesítményt.