ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Mintavétel / Mintavételező termékek  

Mintavételező termékek

 

Folyadékküvettás mintavevőkA nyersolajhoz, folyadékokhoz és gáznemű szénhidrogénekhez használható küvettás mintavevőket megkerülő, minőségellenőrző vagy elemző vezetékekbe lehet beszerelni. A tömítések karbantartása és cseréje a mintavevő kiszerelése nélkül végrehajtható. A küvettás mintavevő a jövedéki és minőségi mérések alapvető műszere. 

MintatárolókA folyadék- és gáznemű szénhidrogén-minták elemzési célú tárolására számos különféle hordozható mintatároló áll rendelkezésre. A mintatartókat nagy és alacsony RVP (Reid-gőznyomás) értékkel rendelkező termékekhez is lehet használni. A mintatárolókban nincs holttér és rendelkeznek nyomásmérővel, nyomásszabályozóval és egyedi tömítésekhez használható eszközzel. A tárolókban beépített keverőcső és az MS-53 laboratóriumi keverőhöz való ékelt csatlakozó található, ami biztosítja a minták homogenitását.
 

KezelőrendszerekBiztonságos és veszélyes környezetben használható, ISO, API és IP minősítéssel rendelkező kezelőszervek állnak rendelkezésre. Az egyszerű és intuitív kezelőfelülettel ellátott kezelők minden olyan funkcióval rendelkeznek, melyek szükségesek a mintavételi szabványok teljesítéséhez.